مقدمه
در این پروژه سعی بر آن داریم که قسمتی از سایت آموزش دانشگاه را طراحی کنیم. قبل از هر چیز باید بدانیم چه مطالبی مد نظر میباشد. از ما خواسته شد ضمن طراح صفاتی برای معرفی کلی دانشگاه و قسمتهای مختلف آن قسمت مربوط به اساتید دانشگاه که شامل اساتید هیئت علمی استاتید تمام وقت و پاره وقت میباشد را به نحوی که قابل تفسیر،حذف و اضافه باشند را طراحی کنیم. برای این منظور نیاز به آشنایی با یک زبان برنامه نویسی PHP و بانک اطلاعاتی مربوط به آن میباشد. چون پروژه بصورت Mysosl را انتخاب کردیم که در فصلهای بعدی مختصرا دلایبل انتخاب این نرم افزار را توضیح خواهیم داد. قبل از شروع به کار باید اطلاعات مورد نیاز جمع آوری شود که در فصل اول به این موضوع میپردایم و سپس دسته بندی اطلاعات جمع آوری شده و در نهایت شروع به کار میکنیم تا سایت خود را توسط PHP طراحی کنیم. همچنین برای طراحی این سایت از نرم افزار Dremvever هم استفاده کرده ایم.
مقدمه:
تار جهان گستر (Word wide web) دنیای عجیبی است که تکنولوژی های مربوط به آن، اغلب بدون پشتیبانی کافی، عرضه میشوند و کاربران این تکنولوژی ها، همه روزه با واژگان جدیدی بر خورد میکنند، که باعث سر در گمی آنها میشوند.
برای نمونه میتوان به رشد نرم افزارهای open source اشاره کرد (برنامه هایی که میتوان آنها را گسترش داد و یا تغییراتی در ساختار آنها ایجاد کرد.) متداولترین این برنامه ها، سیستم عامل Unix، و به طور خاص Linux، میباشد. این برنامه ها، با وجود ثبات و پایداری و دارای یک مشکل بزرگ میباشند و آن دشوار بودن آموختن این برنامه ها میباشد. کمبود راهنمایی که به زبان ساده، این برنامه ها را به مبتدیان آموزش دهد، باعث شده است که این دسته از نرم افزارها از جایگاه واقعی خود دور نگاه داشته شوند. PHP، یکی از زبانهای اسکریپتی open source، ابزار مفیدی میباشد که تا کنون علی رغم سادگی استفاده از آن، هنوز به طور شایسته از آن استقبال نشده است.
این کتاب شما را برای آموزش زبان PHP راهنمایی خواهد کرد. به عبارت دیگر نه تنها مقدماتی از این زبان را به شما ارائه میدهد. بلکه منابعی برای دسترسی به اطلاعات پیشرفته تر را نیز معرفی میکند. با استفاده از این کتاب شما دانش کافی برای آغاز به کار ایجاد سایت های دینامیک وب توسط PHP را کسب میکنید.
PHP چیست؟
PHP که در ابتدا در سال ۱۹۹۴ توسط Rasmus Lerdorf ایجاد شد، مخفف واژگان Personal Home Pages به حساب میآمد . با گسترش قابلیتها و موارد استفاده این زبان، PHP در معنای Hypertext Prprocessor به کار گرفته شد. (عبارت پیش پردازشگر Prprocessor بدین معنی است که PHP، اطلاعات را قبل از تبدیل به زبان HTML، پردازش میکند.
PHP یک زبان اسکریپتی سمت سرویس دهنده embeded HTML، Cross-Platform، (Server-side)
سمت سرویس دهنده بودن PHP، بدین معناست که تمام پردازشهای این زبان بر روی سرویس دهنده (server) انجام میگیرد. یک سرویس دهنده، در حقیقت یک کامپیوتر مخصوص میباشد که صفحات وب در آنجا نگهداری میشوند و از آنجا به مرورگر کاربران منتقل میشوند. چگونگی انجام این روند، در ادامه این قسمت، توضیح داده میشود (به قسمت PHP چگونه کار میکند؟ مراجعه کنید)
منظور از Cross-Platform بودن این زبان، این است که بر روی هر سیستم و با هر سیستم عاملی از قبیل O2/2، Macintosh، Windows NT،Unix، اجرا میشود. توجه کنید که منظور از این سیستم عاملهایی میباشند که بر روی سرویس دهنده نصب میشود. PHP نه تنها قابلیت اجرا بر روی هر سیستم عاملی را دارا میباشد، بلکه برای منتقل کردن برنامه های آن از یک سیستم عامل به سیستم عامل دیگر احتیاج به تغییرات اندکی خواهید داشت و حتی در بعضی از موارد، بدون احتیاج به هیچ تغییری میتوانید، یک برنامه به زبان PHP را از یک سیستم عامل به سیستم عامل دیگر منتقل کنید.
فهرست مطالب
مقدمه. ۱
فصل اول.. ۲
مقدمه: ۳
PHP چیست؟. ۳
به چه دلیلی از PHP استفاده میکنیم؟. ۵
PHP چگونه کار میکند؟. ۷
شما به چه چیزی احتیاج دارید؟. ۹
فصل ۲ جمع آوری اطلاعات… ۱۰
الف: قسمتهای مختلف دانشگاه ۱۱
پستهای سازمانی.. ۱۱
۲-۳- اداره امور آموزشی.. ۱۶
امور فنی و عمرانی.. ۲۱
شرح وظائف امور فنی.. ۲۱
فصل سوم- نیازمندیها ۲۵
جداول.. ۲۷
فصل چهارم- PHP و فرم های HTML 19. 31
ایجاد یک فرم ساده ۳۲
استفاده از Get یا Post 34
برای افزودن مشخصه METHOP به اسکریپت خود. ۳۵
دریافت اطلاعات از یک فرم توسط PHP. 36
برای ایجاد اسکریپتHandleform.php.. 36
وارد کردن داده ها به هنگام برنامه نویسی.. ۳۸
برای ایجاد یک اسکریپت PHP که یک خوش آمد گویی را نمایش میدهد: ۳۸
برای استفاده از روش GET، بدون استفاده از فرم HTML: 39
برای نسبت دادن یک مقدار به یک متغیر: ۴۰
فصل پنجم – استفاده از رشته ها ۴۳
مرتب کردن رشته ها ۴۴
برای مرتب کردن یک رشته: ۴۵
نکته. ۴۶
پیوند زدنرشته ها ۴۶
برای پیوند زدن دو رشته به یکدیگر، در اسکریپت خود: ۴۷
رمز گذاری و رمز گشایی رشته ها ۴۸
پنهان سازی و آشکار سازی داده ها ۵۰
فصل ششم – پایگاه داده ها ۵۲
اتصال به یک پایگاه داده و ایجاد آن.. ۵۴
ایجاد یک جدول.. ۵۶
دانلود کنید
:: موضوعات مرتبط:
مقالات ,
,
:: برچسبها:
طراحی سایت آموزش ,
:: بازدید از این مطلب : 756
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0